Nieuws/Entertainment
2478403
Entertainment

Rihanna weer in de studio

Rihanna

Rihanna

Het lijkt erop dat Rihanna zich weer gaat concentreren op muziek maken. De zangeres heeft op Instagram Stories enkele beelden geplaatst waarop ze achter een microfoon in de studio staat. Fans suggereren op sociale media direct dat er mogelijk een nieuw album aan zit te komen.

Rihanna

Rihanna

Rihanna is eindelijk klaar met het verkopen van make-up en lingerie. We krijgen een nieuw album”, schrijft een enthousiaste twitteraar op basis van de beelden. Fans wachten al meer dan twee jaar op een opvolger van het in 2016 uitgekomen album Anti.

De laatste jaren was Rihanna voornamelijk bezig met haar eigen lingerie- en make-uplijn. Ook speelde ze in de film Ocean’s 8. Wel verschenen sinds 2016 enkele singles waarop Rihanna als gastartieste te horen was. Zo deed ze mee op N*E*R*D’s Lemon en op Wild Thoughts van Dj Khaled.

Ook hield ze zich bezig met geld vragen voor onderwijs in de armste ontwikkelingslanden, waaronder honderd miljoen dollar van de Nederlandse overheid, maar dat schoot veel Nederlanders in het verkeerde keelgat.