Nieuws/Entertainment
2481221
Entertainment

’YouTube-sterren Enzo Knol en OnneDi stelletje’

Lang heeft Enzo Knol (25) niet hoeven treuren om zijn tweede breuk met ex-vriendin Dee. Althans dat is wat fans van Youtube-sterren Enzo en OnneDi (Dionne Slagter, 28) willen geloven. Zaterdag plaatsten zij een ogenschijnlijk sarcastisch filmpje, waarin ze zeggen ’al een dikke week verkering’ te hebben.

In het filmpje reageert het kersverse koppel op alle reacties die binnenstroomden na een video die ze eerder samen hebben gemaakt. Er komen suggesties naar voren dat Enzo haar op date zou moeten vragen en meermaals wordt gesuggereerd dat twee nu een stel zijn.

Omdat Enzo en OnneDi hier de humor wel van inzien, besloten ze te reageren met een hilarisch filmpje. „We hebben samen een video opgenomen en nu zijn wij een stelletje. We hebben verkering, al een dikke week”, zeggen Enzo en Dionne lachend.

En daar laten de twee het niet bij. Ze nemen samen de verschillende reacties en reageren op hilarische wijze. „Niet slecht bedoeld, maar jullie passen echt bij elkaar vind ik”, luidt een van die reacties. „Bijna 2000 likes”, roept OnneDi verbaasd. „Jeetje, nou dan moet het wel waar zijn. Als het zóveel likes krijgt, dan is het waar”, besluit Knol.

Ook deze video roept echter weel veel vragen op voor hun volgers. Terwijl het voor de een overduidelijk is dat de twee sarcastisch zijn, zitten er nog steeds kijkers bij die ervan overtuigd zijn dat de twee toch echt een stelletje zijn.

Eind juni maakten Enzo en Dee bekend opnieuw een punt achter hun relatie te hebben gezet. Dee wordt sindsdien er van beschuldigd te zijn vreemdgegaan, wat ze eerder deze maand nog tegensprak. „Ik word helemaal gestoord van de vreemdgaan beschuldigingen”, schreef ze op haar Instagram.