2481405
Entertainment

Twerkende Miljuschka Witzenhausen maakt tongen los

Miljuschka Witzenhausen baarde zaterdagavond veel opzien bij haar debuut in het programma Dance Dance Dance. Al twerkend danste zij erop los op het nummer Anaconda van Nicki Minaj.

Op Twitter krijgt Miljuschka veel lof voor haar lef en lijf. „Prachtige vrouw @Miljuschka Heel goed gedaan en erg sexy #ddd #dancedancedance #miljuschka”, en „Wow, eindelijk een normaal geproportioneerde vrouw die zo op tv durft. Hup Miljuschka Witzenhausen! Prachtlijf #dancedancedance”, zijn een paar van de vele reacties die het optreden los maakte.

Ook de andere bekende deelnemers kwamen in actie. Vooral Holly Mae Brood en haar vriend Soy Kroon maakten veel indruk met hun vertolking van Solo Dance. Voorlopig gaat er nog niemand naar huis, pas in de derde aflevering sneuvelt een van de vijf koppels.

De start van de vierde reeks Dance Dance Dance trok met 1,1 miljoen iets minder kijkers dan de première van het vorige seizoen. Vorig jaar september zagen ruim 1,2 miljoen Nederlanders hoe onder anderen actrices Toprak Yalçiner en Stijn Fransen en Edsilia Rombley en Roué Verveer met de voetjes van de vloer gingen.