2488728
Entertainment

Selena Gomez ontroostbaar nu Justin Bieber gaat settelen

Selena Gomez is enorm verdrietig nu haar ex Justin Bieber een huis gekocht heeft in Canada voor hem en zijn verloofde Haily Baldwin.

De zangeres hoopte namelijk dat zij dit ooit met Bieber zou doen. „Nog niet zo lang geleden hoopte Selena dat zij en Justin ergens op het platteland een huis zouden kopen, ver weg van de drukte van Hollywood. Ze droomde ervan om een gezinnetje te stichten in een groot huis bij een meer en nu doet hij dat met iemand anders. En dat steekt”, zo vertelt een bron aan Hollywood Life.

Ook wordt het voor haar nu pijnlijk duidelijk dat de relatie met de zanger echt voorbij is. „Justins nieuwe huis is een teken voor Selena dat Justin een toekomst aan het opbouwen is met Haily.”

Vorige week werd bekend dat Bieber een huis gekocht heeft in Ontario, Canada. Hij legde vijf miljoen dollar neer voor de villa. Daarvoor krijgt hij een landgoed van ruim veertig hectare met een eigen paardenrenbaan. Het huis heeft verder vier slaapkamers, zes badkamers, drie openhaarden, een gamekamer en een bioscoop. Bovendien ligt het huis, zoals Selena het ooit voor zich zag, dichtbij een meer, waar het stel via een eigen toegang naar toe kan.

Het huis met meer van Justin Bieber waar Selena Gomez zo van gedroomd heeft...

Het huis met meer van Justin Bieber waar Selena Gomez zo van gedroomd heeft...