Nieuws/Entertainment
2492506
Entertainment

Shawn Mendes heeft geen behoefte aan relatie

Shawn Mendes is naar eigen zeggen ’een bewust gelukkige single’. De 20-jarige zanger vertelt in een interview met Variety dat hij momenteel met niemand aan het daten is, maar dat dat niets te maken heeft met tijdgebrek. „Ik ben er niet mee bezig. Op dit moment is het prima voor mij om alleen te zijn, een relatie is niet iets wat nu op mijn radar staat. Tuurlijk zie ik weleens andere artiesten die wel samen zijn met iemand, wat me dan leuk lijkt, maar daarna denk ik al snel: nee, dit is niet het juiste moment’, aldus Shawn.

Mendes werd een paar maanden geleden nog gelinkt aan Hailey Baldwin, met wie hij begin mei op de rode loper van het prestigieuze Met Ball in New York verscheen. Twee maanden daarna verloofde Hailey zich met Justin Bieber, waar Shawn sportief op reageerde. „Het is mooi om twee te gekke mensen samen te zien. Ze zijn yin en yang samen.”

De zanger richt zich voorlopig op de voorbereidingen van zijn aankomende wereldtoernee. „Ik wil mezelf tot het uiterste pushen om te kijken waar mijn grenzen liggen. Ik wil optreden, nummers schrijven en de wereld rondreizen. Ed Sheeran is mijn voorbeeld, hij is iemand die de weg voor mij heeft vrijgemaakt. Het is geweldig om hem bezig te zien.”