Nieuws/Entertainment
2493645
Entertainment

Pete Davidson: aanzoek Ariana was heel simpel

Het huwelijksaanzoek dat Pete Davidson Ariana Grande deed, was allesbehalve groots en glamoureus. Dat vertelt de komiek in een interview met Variety.

„Ik wilde niet zo’n corny aanzoek doen. We lagen in bed en hadden net een filmpje gekeken. Toen zei ik: ’Wil je met me trouwen?’ Het was echt te gek”, aldus Pete. Ariana bedacht zich geen moment en zei volmondig ’ja’, ook was het stel op dat moment nog niet zo lang samen.

Pete kan het nog steeds niet geloven. „Of ze is blind of ze heeft een klap van de molen gehad, die op een gegeven moment over gaat. Dat ze denkt: waar ben ik in vredesnaam mee bezig? Maar vooralsnog gaat alles supergoed tussen ons.

„Ik kan de juiste woorden niet vinden om te beschrijven wat voor een geweldig persoon ze is. Ik kan er gewoon om huilen. Ze is de coolste, lekkerste en aardigste die ik ontmoet heb, ik leef in een droom met haar.

Het verloofde koppel maakte onlangs hun debuut samen op de rode loper bij de uitreiking van de MTV VMA’s, waar Grande haar liefje in een speech bedankte. „Dank je dat je bestaat, Pete Davidson.”