Nieuws/Entertainment
2498291
Entertainment

’Elon Musk slaat Burning Man dit jaar over’

Even geen feest voor Elon Musk

Even geen feest voor Elon Musk

De Tesla-topman heeft een zwaar jaar achter de rug, maar helemaal los gaan en alle stress even achter zich laten op het festival dat draait om drank, drugs, seks én om muziek en kunst, dat kan hij zich niet veroorloven, volgens Page Six.

Even geen feest voor Elon Musk

Even geen feest voor Elon Musk

Elon Musk ligt namelijk onder een vergrootglas, nu de Amerikaanse beurswaakhond SEC onderzoek doet naar zijn tweet waarin hij liet weten zijn bedrijf te privatiseren. Het veroorzaakte grote beursschommelingen en de SEC zou zomaar kunnen concluderen dat Musk zich schuldig maakte aan koersmanipulatie en fraude.

Volgens de Amerikaanse krant kan de zakenman het zich daarom niet permitteren al feestend temidden van 70.000 festivalgangers gespot te worden. En dat voor de man die al negen jaar achter elkaar Burning Man bezocht en het festival ’het meest krankzinnige feest’ noemde, dat door geen enkel bizar typisch Los Angeles-feest overtroefd kon worden. „Als je er niet geweest bent, kun je dat gewoon niet snappen.”

Het festival begon zondag en duurt nog tot maandag, maar niemand verwacht dat Musk nog naar de woestijn afreist. Een bittere pil die vast moeilijker te slikken valt dan de vele Ambiens die hij bekende in te nemen om in slaap te vallen. Zal ook zijn nieuwe vriendin Grimes niet zo leuk vinden.