Nieuws/Entertainment
249986
Entertainment

Julianne Hough en Brooks Laich getrouwd

De Amerikaanse actrice en danseres Julianne Hough en ijshockeyspeler Brooks Laich zijn getrouwd. Het jurylid van Dancing with the Stars en haar echtgenoot gaven elkaar zaterdag het jawoord tijdens een buitenceremonie bij de stad Coeur d'Alene in de Amerikaanse staat Idaho.

Meer dan 200 gasten, onder wie familieleden en vrienden, woonden het huwelijk bij. ''Ik denk niet dat ik ooit echt van mijn bruiloft heb gedroomd in mijn kinderjaren'', vertelt de 29-jarige Hough aan People. ''Maar ik weet zeker dat ik mijn huwelijksdag voor de rest van mijn leven zal koesteren en onthouden."

De aanloop naar de grote dag begon donderdag al met een welkomstdiner voor gasten in een hotel, gevolgd door een stranddag aan het meer van het plaatselijke resort. Hough droeg op de trouwdag een op maat gemaakte jurk van Marchesa en sieraden van Lorraine Schwartz. Haar vader Bruce bracht haar naar het altaar. Laich droeg een smoking van Brooks Brothers.

De gasten zaten tijdens de ceremonie op houten banken, omringd door rozen en tulpen en bloemsierkunst. ''Het was echt belangrijk voor ons om buiten te kunnen trouwen'', zegt de 34-jarige Laich. "Julianne en ik zijn erg avontuurlijk ingesteld en wilden een natuurlijke setting."

Julianne en Brooks zijn sinds december 2013 een koppel. Ze leerden elkaar kennen via een collega van Julianne uit de cast van de bioscoopfilm Curve. Het is voor beiden hun eerste huwelijk. Hough beëindigde in 2007 haar verloving met Zach Wilson. Ook had ze drie jaar lang een relatie met Ryan Seacrest. Ze gingen in maart 2013 uit elkaar.