Nieuws/Entertainment
2507224
Entertainment

Slechte voorbereiding Dries op Paradisodroom

Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink had zijn voorbereiding op zijn langverwachte concert in Paradiso wel iets anders voorgesteld. Nu hij met zijn gezin meedoet aan de SBS6-realityserie Effe geen cent te makken, mist hij behoorlijk wat apparatuur.

Dries Roelvink

Dries Roelvink

„Ik had altijd het idee ik kan zo vanuit mijn woning in de P.C. naar Paradiso toe lopen. Maar nu ga ik mij hier maar voorbereiden”, zegt Dries vanuit zijn tijdelijke bijstandswoning in Amsterdam-Noord. Daar draait hij samen met zijn vrouw Honoria en zijn zoons Dave en Donny een maand lang elk dubbeltje om.

„Ik mis best wel wat apparatuur om de hele setlist nog eens goed door te luisteren. Dus ik heb maar een extra repetitie met de band ingebouwd”, aldus de zanger, die naar eigen zeggen nu de hele dag met overleven en het goede doel bezig is. „Voor mijn voorbereiding op Paradiso is dit heel slecht”, lacht hij.

Dries staat op 10 september in een vol Paradiso, die hij voor de gelegenheid omdoopt tot „Paradriso.” De zanger noemde het optreden eerder ’een onmogelijke droom en een diep gekoesterde wens’.

De realityserie De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken is vanaf 19 september via televisie te volgen.