Nieuws/Entertainment
2507786
Entertainment

Simon Cowell beschermt Mel B’s positie in AGT

Simon Cowell poseert met Melanie Brown

Simon Cowell poseert met Melanie Brown

Tv-bazen hebben crisisbijeenkomsten belegd, nu jurylid Mel B van America’s Got Talent openlijk te boek staat als iemand die de drank zwaar misbruikt. Zij bogen zich over de kwestie of het jurylid volgend seizoen nog wel kan meedraaien.

Simon Cowell poseert met Melanie Brown

Simon Cowell poseert met Melanie Brown

Simon Cowell is degene die het voor haar heeft opgenomen. Een insider bij de show vertelt aan The Sun: „Er zijn geen plannen om Mel B van de show te halen. Als ze er is, dan is ze gefocust en in the zone. Simon blijft haar volledig steunen.”

Mel B (43) moet dinsdag weer voor de rechter verschijnen, in haar bittere strijd met haar ex-man Stephen Belafonte over de voogdij over hun dochter Madison (6) en stiefdochter Angel (11). Ze zal zich goed moeten verdedigen, nu kinderoppas Rusty Updegraff heeft getuigd dat Mel B bijna dagelijks buiten westen was door de drank en hem om cocaïne gevraagd heeft.

Volgens de zangeres werkt Updegraff samen met haar ex-man Stephen Belafonte om roddelverhalen over haar te verspreiden. Ze zou bereid zijn willekeurige drugs- en alcoholtesten te ondergaan.