Nieuws/Entertainment
2510955
Entertainment

’Johnny Depp gelukkiger dan ooit’

’Johnny Depp is gelukkiger en speelt beter gitaar dan ooit’

’Johnny Depp is gelukkiger en speelt beter gitaar dan ooit’

Rockveteraan Alice Cooper heeft berichten die suggereren dat zijn Hollywood Vampires-bandgenoot Johnny Depp problemen heeft met zijn gezondheid weggelachen. Cooper zegt tegen Metro dat gitarist Depp zich geweldig voelt.

’Johnny Depp is gelukkiger en speelt beter gitaar dan ooit’

’Johnny Depp is gelukkiger en speelt beter gitaar dan ooit’

Recente foto’s van Depp leidden tot de nodige zorgen over de gezondheid van de gitarist en filmster. Op de foto’s leek hij er uitgemergeld en broos uit te zien, maar Cooper verzekert fans dat hij ’gelukkiger is dan ooit’ en ’bijna altijd lacht’.

„Ik hoor dat Johnny Depp 51 kilo weegt, zijn lever ontbreekt, en dat hij depressief is. Wie is die man? Ik ben met hem onderweg en ik heb hem nog nooit gezonder gezien, ik heb hem nog nooit gelukkiger gezien. Hij is de gelukkigste kerel die ik ken en hij speelt beter dan ik hem ooit gitaar heb horen spelen. En hij lacht bijna altijd. Ik ben de hele dag bij de man in de buurt, dus ik weet wat er aan de hand is”, vertelt Cooper tegen Metro.

Puinhoop

Depp heeft de afgelopen twee jaar strijd geleverd met voormalige managers, advocaten en zijn ex-vrouw Amber Heard. Daarbij doken berichten op dat de financiële situatie van Depp een puinhoop is.

Een ander hoofdpijndossier is de zaak van mishandeling van locatiescout Gregg Brooks op een filmset. Depp ontkent niet dat hij heeft geslagen, maar claimt dat dat uit zelfverdediging was en dat hij daarom er niet voor kan worden vervolgd. In zijn verweer voor de rechtbank zei de acteur dat hij niet alleen vreesde voor zijn eigen veiligheid, maar dat ook regisseur Brad Furman bedreigd werd, meldt The Blast.

Depp werd in juli aangeklaagd door Brooks. De acteur zou zich misdragen hebben op de set, nadat hij al de hele dag gedronken had. Depp lokte volgens Brooks ruzie uit en stompte hem vervolgens tweemaal in zijn ribben.