Nieuws/Entertainment
2518848
Entertainment

Heineken laat reclame met Daniel ’Bond’ Craig op de plank liggen

Daniel Craig

Daniel Craig

Heineken heeft een commercial die al was opgenomen voor de start van de opnames van de nieuwe Bondfilm op de plank gelegd. De bedoeling was dat het spotje met acteur Daniel Craig over anderhalve maand in première zou gaan.

Daniel Craig

Daniel Craig

Maar nu de opnames door het ontslag van de regisseur van de Bondfilm voor onbepaalde tijd is uitgesteld, kan Heineken niets met het filmpje, meldt de website Ad Age.

Heineken en Bond hebben een lange geschiedenis samen. Al sinds de film Tomorrow never dies uit 1997 sponsort het Nederlandse biermerk de succesvolle filmreeks over geheim agent 007. “Een kleine vertraging is niet het einde van de wereld”, laat een woordvoerder van Heineken weten.

De producenten van Bond 25 en voormalig regisseur Danny Boyle zouden een onoverkomelijk creatief verschil van mening hebben over het scenario en de beoogde acteur voor de schurkenrol. De problemen met de regisseur betekenen dat het project vermoedelijk pas eind 2020 in de bioscopen te zien is. De vraag is of Craig nogmaals terugkeert als Bond; de acteur is de 50 inmiddels gepasseerd en heeft al vaker aangegeven genoeg te hebben van de rol.