Nieuws/Entertainment
2534644
Entertainment

Denise Richards getrouwd met Aaron Phypers

Denise Richards

Denise Richards

Denise Richards is opnieuw een getrouwde vrouw. Het 47-jarige voormalig Playboymodel stapte zaterdag op het strand van Malibu in het huwelijksbootje met acteur Aaron Phypers.

Denise Richards

Denise Richards

Pas afgelopen week werd bekend dat de twee gingen trouwen. „Denise is al sinds januari verloofd met Aaron”, onthulde een ingewijde aan Us Weekly. „Ze hebben het stil gehouden omdat ze geen media-aandacht wilden in aanloop naar de bruiloft. Ze wilden het privé houden, maar aangezien het gefilmd wordt voor Real Housewives of Beverly Hills, was het onvermijdbaar dat het zou uitlekken.”

Richards en Phypers zijn een jaar samen. Voor beiden is het de tweede keer dat ze trouwen. Denise was van 2002 tot en met 2006 getrouwd met Charlie Sheen. Met hem kreeg ze twee dochters: Sam (14) en Lola (13). In 2011 adopteerde ze dochter Eloise. Aaron scheidde onlangs van Desperate Housewives-actrice Nicollette Sheridan nadat ze al twee jaar uit elkaar waren.

Denise maakte vorige maand bekend dat ze terugkeert op televisie. Ze zal binnenkort te zien zijn in de Real Housewives Of Beverly Hills. De realityserie volgt de levens van Kyle Richards, Teddi Mellencamp, Lisa Vanderpump, Erika Girardi, Dorit Kemsley en Lisa Rinna.