Nieuws/Entertainment
2534989
Entertainment

Pretty Little Liars-actrice getrouwd op Hawaï

Janel Parrish

Janel Parrish

Pretty Little Liars-actrice Janel Parrish is zaterdag op Hawaï in het huwelijksbootje gestapt met Chris Long. Dat meldt US Weekly.

Janel Parrish

Janel Parrish

„We voelen ons zo gelukkig dat we elkaar hebben gevonden in deze gekke wereld”, zegt Janel. „Trouwen met de man van mijn dromen op mijn thuisbasis Hawaï omringd door familie en vrienden was een droom.” Die droom beleefde de actrice in een ’meermin-jurk’ van ontwerper Inbal Dror, de ontwerpster die Beyoncé al eens kleedde voor de Grammy’s en schetsen instuurde voor de trouwjurk van Meghan Markle.

Het stel wisselde zelfgeschreven trouwgeloften uit tijdens de ceremonie op het tropische eiland. Haar zus en Longs broer waren getuigen. Een deel van de cast en crew van Pretty Little Liars was bij de bruiloft aanwezig, onder wie acteur Brendan Robinson en regisseuse Marlene King.

Parrish en chemisch ingenieur Long zijn inmiddels twee jaar samen. Ze verloofden zich in oktober vorig jaar. „Ging naar het park met Klee voor een wandeling en ik kwam terug met een verloofde. Ik mag trouwen met mijn beste vriend en ik ben dolverliefd”, schreef ze toentertijd op Instagram.