Nieuws/Entertainment
2539106
Entertainment

Igmar Felicia trapt avondshow af met fanweek

Igmar Felicia begint volgende week maandag met zijn nieuwe avondprogramma op Qmusic. De show krijgt de naam Bij Igmar, zoals het programma bij zijn vorige werkgever SLAM! ook heette. „De naam dekt de lading en past bij mij”, laat Igmar weten. „Ik wil de luisteraars het gevoel geven dat ze er echt bij zijn, dat het Bij Igmar gebeurt.”

„Ik heb er echt zoveel zin in om weer mijn eigen show te gaan maken”, vervolgt Igmar. „Ik ben van maandag tot en met donderdag te horen. De andere dagen kan ik me focussen op online- en tv-werk, zowel voor Qmusic als bijvoorbeeld voor RTL en Concentrate. Een mooie combinatie.”

Igmar, die dinsdag 28 wordt, krijgt meteen een leuke week voor de boeg. In zijn eerste vier shows komt er onder de noemer Igmars Fanweek elke dag iemand langs van wie de dj fan is of vroeger was. Igmar krijgt zelf pas een uur van tevoren te horen wie de gast van die dag is.

Igmar maakte vorig jaar de overstap van SLAM! naar Qmusic. Het afgelopen jaar was hij naast Mattie Valk en Fien Vermeulen te horen in de ochtend.