Nieuws/Entertainment
25447
Entertainment

Feestdagen met hele familie:

Irene nog lang niet alleen met kerst

Voordat haar kerstvakantie begint moet IRENE MOORS deze week nog even aan de bak op SBS6. Samen met RUDOLPH VAN VEEN presenteert zij op de vroege avond om een magazine waarin zij met tv-collega’s terugkijkt op het afgelopen jaar en vooruitblikt naar het nieuwe.

Zo schuift Nederlands hoop voor het Songfestival 2017 aan, laat Hart van Nederlands MARLAYNE SAHUPALA horen het zingen nog niet verleerd te zijn en staan er optredens van FRANS DUIJTS en SHARON DOORSON op het programma.

Niks voor een langere tijd, zo’n dagelijks programma?

,,Nou een 5 Uurshow-achtig iets, afgezien dat het wel erg druk is geworden op tv om die tijd, nee dat is niet iets wat ik ambieer. Nu doen we dan dagelijks om half zeven, de week voor kerst, dat is wel erg leuk natuurlijk. Maar eigenlijk ben ik wel erg blij met wat ik nu aan programma’s doe en de kansen die ik krijg. In januari gaan we ook weer verder met In bed met Irene, GUIDO WEIJERS, FRANS BAUER en ANDRÉ HAZES zijn nog te gast. De laatste viert die dag zelfs z’n verjaardag bij me, dus dat wordt extra leuk.’

Maar niet meer live, dus.

,,Nee, en daar ben ik eigenlijk wel blij om hoor. De zaterdagavond, réchtstreeks, daar hebben we ons een beetje op verkeken ook. De gasten kunnen natuurlijk wel, die houden daar op tijd rekening mee. Maar hele wat verrassingsoptredens die we gepland hadden gingen niet door omdat die persoon vervolgens op zaterdagavond niet kon. Dat lukt nu een stuk beter, de keuze is reuze en als publiek merk je er niets van; het liefst neem ik in een keer op, zonder stoppen. De spanning heeft daar echt niet onder te lijden.”

Volgens Carlo, op deze pagina, wordt het je nieuwe tv-hit.

,,Dat was heel lief, wat mijn tv-vriendje zei. Het moet tijd krijgen om te groeien op dat hele rare tijdstip. Ik hoop dat we die kans krijgen, de cijfers waren niet héél goed, mara ook niet héél slecht. Dus ik hoop maar dat er een tweede serie kan komen.”

Wat ga je doen met Kerst?

,,Dan herhaalt zich het ritueel van de afgelopen jaren en doen we helemaal niks! De feestdagen vieren we eigenlijk steeds met hele gezin op Curaçao. Dat bevalt zo goed. Eigenlijk boeken we meteen als we terug zijn voor het volgende jaar, dat hebben we nu ook gedaan. Ja hoor, kinderen mee. ROSALIE is achttien inmiddels, maar vind zo’n vakantie ook heerlijk. Het is een mooie traditie geworden die we er nog lang in willen houden, een mooie manier om de kinderen ook nog zo lang mogelijk bij ons te hebben met Kerst.’

En nog nieuws voor 2017?

,,Nee, maar als je me vorig jaar om deze tijd gevraagd zou hebben wat ik dit jaar zou gaan doen, dan had ik dat ook niet geweten. Ineens zijn er dan toch nieuwe programma’s. En Carlo wil met de TV-Kantine de tien seizoenen volmaken. We zitten nu op acht. Ik denk dat hij me wel weer zal bellen, toch?”