Nieuws/Entertainment
2544766
Entertainment

Predator-collega’s staan achter Olivia Munn

Olivia Munn

Olivia Munn

Boyd Holbrook is trots op zijn The Predator-collega Olivia Munn. De actrice tekende protest aan bij studio Fox, omdat er voor de film een castlid was aangenomen dat ooit is veroordeeld voor een seksueel vergrijp. Deze Steven Wilder Striegel werd daarop uit The Predator geknipt.

Olivia Munn

Olivia Munn

„Ik bied mijn excuses aan voor dit late statement”, schreef Boyd. „Ik neem wat er is gebeurd niet licht op en ik wilde zo eerlijk en oprecht mogelijk spreken. Ik heb dit eerder laten weten en ik zeg het opnieuw: ik ben trots op Olivia om de manier waarop ze met deze moeilijke en zorgwekkende situatie is omgegaan, en dankbaar dat Fox de informatie serieus nam en snel actie heeft ondernomen.

De acteur in kwestie werd in 2010 veroordeeld tot een halfjaar cel vanwege pogingen een 14-jarig meisje online over te halen tot seksuele handelingen.

Olivia liet dit weekend tijdens het filmfestival van Toronto aan Variety weten dat het na haar melding half augustus een paar dagen duurde voordat ze een antwoord kreeg van Fox. Ook zei ze daar dat ze zich weinig gesteund voelde door haar collega’s. Sterling K. Brown stuurde haar daarna via Twitter een bericht: „Ik hoop dat je je niet in de steek gelaten voelt. Je hebt gedaan wat juist was.”