Nieuws/Entertainment
2549956
Entertainment

Piers Morgan ’misselijk’ door Vogue-shoot Beckhams

Piers Morgan (53) heeft er nooit een geheim van gemaakt geen fan te zijn van David Beckham, maar nu haalt de Britse tv-coryfee snoeihard uit naar het hele gezin. Hij zegt in een interview met the Sun kotsneigingen te hebben naar aanleiding van een fotoshoot in het oktobernummer van Vogue, waarop Victoria met hun kroost te zien is.

„Ik moest overgeven na het zien van de foto’s. Is er dan echt geen limiet? Ze duwen ons steeds weer het merk Beckham door de strot”, vertelt Piers aan de tabloid.

Hij vervolgt: „Hij betaalt niet eens zijn verkeersboetes en probeert vervolgens dat af te doen als een technisch mankement. We weten uit zijn emails dat hij de laatste persoon is die het verdient om geridderd te worden.”

Piers, die ooit vrienden leek te zijn met Victoria, zegt dat ze elkaar irritant vinden. „Ik kon altijd goed omgaan met Victoria Beckham. Ik heb David een keer ontmoet en kon het toen ook met hem vinden. Ik vind ze gewoon vervelend, en zij vinden mij vervelend. Het is een wederzijds irritatielevel. Ik haat ze niet, maar ik mag ze ook niet en de manier waarop zij hun kinderen gebruiken om geld te verdienen met het merk Beckham vind ik misselijkmakend.”