Nieuws/Entertainment
2550307
Entertainment

Glennis Grace naar finale America’s Got Talent

Na een lange zenuwslopende dag is het eindelijk zo ver: de uitslag is bekend. Hoewel de juryleden lyrisch waren over Glennis’ optreden in de halve finale, was het nog onduidelijk of ze door is naar de finale. Gelukkig zit voor Glennis het wachten erop: de Amerikaanse kijker wil de Amsterdamse zangeres dolgraag volgende week zien schitteren. Glennis zelf is dolgelukkig: „Het enige dat ik kan beloven is dat ik alles ga geven.”

Of Glennis nog nagels over heeft na de spannende aflevering van America’s Got Talent is nog maar de vraag, want even spande het erom of ze voldoende stemmen zou hebben. De zangeres heeft zich toch weten te plaatsen als een van de vijf finalisten. De zangeres behaalde meer stemmen dan haar twee directe concurrenten Daniel Emmett en de groep WeThree.

De Amsterdamse kon haar geluk niet op toen presentatrice Tyra Banks haar naam noemde na de zenuwslopende periode van wachten. „Ik voel me fantastisch! Dank je wel Amerika!”, aldus een stralende Glennis.

Volgens Simon Cowell is Glennis’ finaleplaats dik verdiend. „Zonder de twee anderen tekort te willen doen, vind ik dat Amerika op de juiste persoon gestemd heeft. Je hebt dit zo verdiend Glennis, ik ben heel blij voor je.”

De jury bepaalde dat Daniel Emmett uiteindelijk ook door mocht naar de grote finale van volgende week. De winnaar van het dertiende seizoen van America’s Got Talent gaat er vandoor met een miljoen dollar en een show in Las Vegas.

Meer lezen? Download (gratis) onze app!