Nieuws/Entertainment
2556528
Entertainment

Vogue overspoelt superster met 73 vragen

Gaga: ’Gekste roddel? Dat ik een penis zou hebben!’

In een video-interview met de Amerikaanse Vogue heeft Lady Gaga antwoord gegeven op een aantal interessante, grappige of gekke vragen. De zangeres siert de cover van de oktober-editie, naar aanleiding van haar rol in de film A Star Is Born. Op de vraag met wie ze graag nog eens samen zou willen werken, antwoordt Gaga: „Stevie Wonder. En graag ook nog een paar duetten met Tony Bennett en Elton John.”

Het indrukwekkende optreden van de zangeres tijdens de rust van de Super Bowl in 2017, was voor haar een moment waarop de eerste tien jaar van haar carrière samenkwamen. „Dat was niet alleen voor mijzelf een bijzonder optreden, maar ook voor de fans. Ik had het gevoel alsof zij samen met mij optraden.”

De vreemdste roddel die Gaga ooit over zichzelf hoorde was dat ze een penis zou hebben. Op de vraag welke artiesten ze zou willen nadoen in een karaokebar, antwoordde ze: „Andrea Bocelli en Celine Dion met het nummer The Prayer.” Ook onthulde de zangeres dat ze een van de trotse bezitters is van een origineel jasje uit de video van Michael Jacksons hit Thriller.