Nieuws/Entertainment
255795
Entertainment

Angelina Jolie trakteert kids op Disneyland

Angelina Jolie heeft haar kinderen getrakteerd op een uitje naar Disneyland. Het bezoek van de actrice ontging de bezoekers van het park niet, die via sociale media de aanwezigheid van het gezin wereldkundig maakten. Dochter Vivienne en zoon Knox vierden in het pretpark hun verjaardagen.

„Liep rustig langs, Angelina Jolie”, twitterde een jonge moeder. Jolie droeg een zwarte tanktop en sandalen, en zwaaide naar de verraste bezoekers van het pretpark. „Onze dag kan niet meer stuk, we zagen Angelina Jolie en ze zwaaide naar ons”, twitterde een andere opgewekte bezoeker.

Een ingewijde laat aan Entertainment Tonight weten dat de kinderen en Jolie een leuke tijd hadden en de actrice over haar break-up met acteur Brad Pitt heen is. „Angelina is niet meer bezig met het break-updrama, daar is ze overheen”, aldus de onbekende persoon die eraan toevoegt dat de actrice zich concentreert op haar werk. „Ze is ook niet aan het daten op dit moment, ze geniet van de tijd met haar kinderen”, aldus de bron.