Nieuws/Entertainment
2561125
Entertainment

’Justin en Hailey trouwen zonder huwelijkse voorwaarden’

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Hoewel het nog steeds niet helemaal duidelijk is of Justin Bieber en Hailey Baldwin nu wel of niet zijn getrouwd, lijken de twee in ieder geval geen huwelijkse voorwaarden op te willen stellen.

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Volgens diverse media zouden Justin en Hailey donderdag in het huwelijksbootje zijn gestapt. „Ze kwamen iets na vier uur aan en glipten via een achteringang de rechtbank binnen. Het was niet helemaal duidelijk wat er aan de hand was”, vertelt een bron aan The Sun. „Ze hebben niemand verteld wat ze gingen doen en Justins team heeft er van alles aan gedaan om zijn financiën op orde te krijgen.” Toch zouden de twee geen gebruik willen maken van huwelijkse voorwaarden.

Hailey houdt echter vol dat ze nog niet getrouwd zijn. In een bericht op Twitter liet ze weten alle ophef te begrijpen, maar dat de geruchten niet waar zijn. Bronnen van People melden echter dat de twee wel degelijk getrouwd zijn, maar dat Justin en Hailey het zo nog niet noemen omdat de religieuze ceremonie nog moet plaatsvinden. „Ze hebben het gewoon gedaan zonder naar iemand te luisteren. Ze gaan het ook nog heel groots aanpakken, ten overstaan van God en iedereen van wie ze houden.”