Nieuws/Entertainment
2568120
Entertainment

Jan Versteegh verwacht met Albert te botsen

Jan Versteegh verwacht dat de samenwerking met Albert Verlinde „in principe heel leuk” gaat worden. Toch zal het ook hier en daar wel botsen, denkt hij. „We denken over sommige dingen anders. We zijn natuurlijk hele andere mensen, we zijn toch een beetje tegenpolen”, zei Jan bij RTL.

Maandag werd bekend dat Jan en Albert samen een nieuw entertainmentprogramma gaan maken voor Talpa. Volgens Albert was er direct een klik toen de twee elkaar ontmoetten. „Dat moet je ook nog maar zien. Ik ken hem wel van tv en van zangwedstrijden en zo, maar wat hij voor de rest precies deed en was dat wist ik ook niet. Maar het klikte echt.”

Albert, die jarenlang het gezicht van Boulevard was, hield lange tijd de boot af om weer een soortgelijk programma te doen. „Maar op een gegeven moment ga je het missen”, zegt hij. „Dan zie je dat Angela de Jong of Johan Derksen altijd maar een mening hebben en dan denk je: dat kunnen toch niet de enigen zijn die een mening hebben. Toen dacht ik: ik heb eigenlijk wel weer zin om dat te gaan doen.”

De nieuwe show moet in januari op televisie verschijnen.