Nieuws/Entertainment
2575210
Entertainment

’Ik was de André Hazes onder de goochelaars’

Nog een paar maanden en Hans Klok vertrekt naar Las Vegas om daar tien jaar lang, zes dagen in de week op te treden. Toch vermoedt de illusionist dat hij het daar minder druk zal krijgen dan in Nederland.

In 2007 stond Klok al negen maanden in Las Vegas voor een show en hij vond dat destijds prima te doen. „Overdag een beetje zwemmen en er wonen veel vrienden van me”, legt hij uit aan Nieuwe Revu. „Dat was overdag best chill.”

Naar eigen zeggen bestond zijn leven destijds vooral uit seks, drugs en rock ’n roll, maar tegenwoordig doet hij het een stuk rustiger aan. „Ik was natuurlijk altijd een beetje de André Hazes onder de goochelaars. Maar het wordt allemaal wat minder. De jaren klimmen en het verstand neemt de overhand”, vertelt hij.

Hij legt uit dat hij de drugs inmiddels helemaal heeft afgezworen. „Ik word er niet gezelliger van en ik kan er twee dagen van wakker liggen, omdat ze er tegenwoordig vaak ook een beetje speed en dat soort teringbende doorheen gooien. Als ik het weleens gebruikte, had ik naderhand een kater van een week. Het heeft totaal geen aantrekkingskracht meer op mij.”