Nieuws/Entertainment
257662
Entertainment

Prins George en prinses Charlotte dol op museum

Kate Middleton verklapte gisteravond tijdens de feestelijke onthulling van een enorm walvissenskelet in het Natural History Museum in Londen dat haar kinderen dol zijn op het museum.

De bijna 4-jarige prins George en de 2-jarige prinses Charlotte komen volgens hun moeder graag in het indrukwekkende museum en ontwikkelen daar een voorliefde voor de natuur. Net als zij deed in haar jeugd.

De hertogin van Cambridge is beschermvrouwe van het natuurhistorisch museum en hield een toespraak bij de onthulling van de nieuwste aanwinst. Ze sprak onder andere over hoe graag ze er met haar gezin komt. „Als ouder ervaar ik nu opnieuw het plezier dat ik hier als kind had, door de ogen van mijn eigen kinderen. Zij vinden het fantastisch, en echt niet alleen vanwege de enorme T-Rex die hier te zien is.”

Catherine was samen met onder andere Sir David Attenborough getuige van de onthulling van het meer dan 25 meter lange skelet van een blauwe vinvis, dat nu de gerestaureerde, centrale hal van het museum siert.