Nieuws/Entertainment
2584250
Entertainment

'Victoria Beckham is zwanger'

David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham

Er lijkt eindelijk een einde te zijn gekomen aan de geruchten dat Victoria (44) en David Beckham (43) uit elkaar zijn, en dat is maar goed ook. Het ziet er namelijk naar uit dat er gezinsuitbreiding aan zit te komen. Victoria zou in verwachting zijn van hun vijfde kindje.

David en Victoria Beckham

David en Victoria Beckham

Het koppel is volgens OK! Magazine dolgelukkig en hoopt de nieuwe Beckham-telg in maart te verwelkomen. Dit zou betekenen dat Victoria al enkele maanden zwanger zou zijn. „Ze hebben laatste hun beste vrienden uitgenodigd voor een fijne avond samen”, vertelt een bron aan het blad over het moment dat ze het goede nieuws bekend maakten.

Iedereen zou champagne hebben gekregen, behalve Victoria. „Toen zei David met betraande ogen dat baby nummer 5 eraan komt. Ze zijn ontzettend enthousiast en voelen zich vereerd.” Ook laat hij weten dat het waarschijnlijk een meisje wordt.

Geen verrassing

Brooklyn (19) was in shock toen hij hoorde een broertje of zusje te krijgen”, gaat de bron verder. „Romeo (16) en Cruz (13) zijn echt heel blij en de kleine Harper (7) lijkt wel enthousiast te zijn, maar is ook beetje verward. Het was heel schattig.”

De zwangerschap is volgens de bron geen complete verrassing. „Iedere keer als ze problemen hebben, breiden ze hun gezin uit. Dat lijkt echt voor hen te werken. Ze zijn ook gewoon het gelukkigst wanneer ze zwanger zijn. David houdt er echt van als Victoria zwanger is. Ze straalt en is rustiger. En zij adoreert hem om hoe attent hij is.”