Nieuws/Entertainment
2596895
Entertainment

Leontine Borsato houdt dochter uit The Voice

Leontine Borsato

Leontine Borsato

Leontine Borsato wil liever niet dat haar dochter Jada met een programma als The Voice of Holland meedoet. Ze vreest dat er anders naar haar gekeken wordt omdat ze de dochter van jurylid Marco is.

Leontine Borsato

Leontine Borsato

„Ik heb altijd gezegd dat ik niet wil dat Jada meedoet aan The Voice omdat je het als kind van iemand die in de jury zit nooit goed kan doen”, zegt Leontine in Veronica Magazine. „Als er niet wordt gedraaid, is het van: ’Zie je, ze is te slecht’. Wordt er wel gedraaid, dan is de gedachte: ’Daar zit haar vader achter’. Er gaat ook best veel tijd in zitten en dat combineert lastig met school.”

Leontine geeft haar kinderen wel de ruimte als ze de ambitie hebben om te zingen of te acteren. „Jada zingt ook heel goed, maar ze zegt: ’Ik ga daarnaast wel een studie doen waarop ik kan terug vallen.’ Ze is een heel verstandig grietje. Senna is enorm creatief, dus hij zal sowieso een vak kiezen waarin hij daar iets mee kan. Acteren, misschien in combinatie met iets anders. Hij weet het nog niet precies”, aldus Leontine. „De oudste, Luca, heeft ook geacteerd, maar hij wil daar niet mee verder. Hij is nog zoekende.”