Nieuws/Entertainment
2597744
Entertainment

’Acteren met Simone Kleinsma in comedyserie Kees & Co.’

Droom Chantal Janzen komt uit

Chantal Janzen

Chantal Janzen

Chantal Janzen speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe reeks afleveringen van Kees & Co, een ’droom die uitkomt’.

Chantal Janzen

Chantal Janzen

Chantal kruipt in de huid van Coosje, de vriendin van Rudie. „Een droom die uitkomt, samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedyserie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken”, reageert Chantal. „Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken.”

Ook Simone is blij met Chantal als tegenspeelster. „We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang! Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken. Ik verheug me erop om samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen.”

Vorige week werd bekend dat RTL na dertien jaar de jarenlang succesvolle serie Kees & Co nieuw leven in blaast, nu de sitcom op Videoland een van de best bekeken series is. In de nieuwe reeks is dochter Anne met haar man naar Spanje verhuisd. Als Kees na een bezoek terugkeert hebben Rudie en Coosje haar huis ingenomen en wordt ze opnieuw het middelpunt in een hectisch gezin.

Tibor Lukács speelt dit keer de rol van Rudie, eerder gespeeld door Robin Tjon Pian Gi. Of er nog bekende personages terugkeren, is nog niet duidelijk.