Nieuws/Entertainment
2624393
Entertainment

Publieke omroep eert Aznavour

Charles Aznavour

Charles Aznavour

De publieke omroep eert de maandag overleden Charles Aznavour in een aantal programma’s op NPO 1. Onder meer EenVandaag en Pauw staan stil bij de dood van de Franse zanger en acteur.

Charles Aznavour

Charles Aznavour

Ook De Wereld Draait Door (DWDD) zet Aznavour maandagavond ongetwijfeld vol in de schijnwerpers. Al was het maar omdat presentator Matthijs van Nieuwkerk hem steevast ’de beste zanger die ooit geleefd heeft’ noemt en een boek over Aznavour schreef dat in 2015 verscheen.

Om 22.10 uur wordt een herhaling van de TV Show met de zanger uitgezonden. In deze aflevering praat Aznavour met Ivo Niehe in het huis van de zanger aan het meer van Genève. Ook worden fragmenten van interviews van 10, 15 en 25 jaar geleden uitgezonden.

Het themakanaal NPO2 Extra zendt maandag Charles Aznavour live in Club Domino uit (19.50 uur). Een galavoorstelling uit 1963 ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van de AVRO.

Dinsdagochtend (10.15 uur) herhaalt Omroep Max het laatste interview dat Aznavour in Nederland gaf en zaterdagmiddag is Charles Aznavour in concert bij de omroep te zien. Beiden op NPO 1.