Nieuws/Entertainment
2624493
Entertainment

Rossana en Patrick starten online veiling voor hondjes in nood

Rossana en Patrick Kluivert zetten zich al langere tijd in voor honden in nood. Om het probleem bij de kern aan te pakken start maandagavond om 18.00 uur voorafgaand aan een benefietdiner a.s. vrijdag in Amsterdam, een online veiling waarvan de opbrengsten naar een sterilisatieproject in Curaçao gaan.

Rossana krijgt voor deze actie niet alleen hulp van zoontje Shane, manlief Patrick en zijn zoon Justin Kluivert, maar van haar hele gezin en BN’ers. Zo kan er onder andere geboden worden op het bijwonen van de Champions League finale met Patrick, een dagje op pad met Johnny de Mol, een VIP-arrangement bij het optreden van Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event, een verrassingsuitje met prins Bernhard Jr. of koken met Shane. De online veiling loopt tot en met vrijdagavond, waarna deze live verdergaat tijdens het benefietdiner.

Rossana zet zich al langere tijd in voor het redden van straathonden en binnenkort wordt op TLC de documentaire Rossana Kluivert On A Mission uitgezonden waarin te zien is hoe het Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao gerealiseerd wordt.