Nieuws/Entertainment
2626087
Entertainment

Release album Ye uitgesteld: ’Eerst Afrika’

Kanye West

Kanye West

Hoewel Ye West afgelopen weekend zijn nieuwe plaat kwam promoten bij Saturday Night Live, heeft hij de releasedatum tot ontsteltenis van zijn fans uitgesteld tot 23 november, de dag waarop het in Amerika Black Friday is.

Kanye West

Kanye West

Op die dag zijn de meeste Amerikanen vrij en slaan ze massaal kerstcadeaus in. In een interview met TMZ legde de rapper uit waarom hij tot deze beslissing kwam.

„Het was nog niet af, ik ben van plan binnen twee weken naar Afrika te gaan om daar nog het een en ander op te nemen. Ik was onlangs in Chicago en daar voelde ik die vibe van mijn roots helemaal. Ik moet naar Afrika en daar ondergaan hoe het werkelijk is. Ik wil ook dat mijn kinderen aanwezig zijn in de studio, terwijl de microfoon buiten staat en we natuurgeluiden kunnen horen tijdens het opnemen van de plaat.”

Kim Kardashian twitterde over het aanstaande album van haar man: „YANDHI is het wachten absoluut waard, geloof me!” Volgers van de realityster reageerden minder enthousiast. „Een dag zonder hysterie van Kanye is een dag niet geleefd. Is hij soms van zijn medicijnen af?”, schreef iemand. Een ander schreef: „Dit interesseert echt niemand.”