Nieuws/Entertainment
2627142
Entertainment

Justin Bieber en Hailey Baldwin tóch getrouwd

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Geruchten gingen al langer, maar bevestigd werden ze nooit. Tot nu toe: TMZ schrijft dat Justin Bieber en Hailey Baldwin elkaar daadwerkelijk het jawoord hebben gegeven; op dezelfde dag dat ze hun trouwlicentie hebben gehaald.

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Justin Bieber en Hailey Baldwin

Dominee Jeffrey Quinn zou hen getrouwd hebben en Josh Mel, Justins vriend van de kerk, zou getuige geweest zijn. Nog een detail waarover heftig gespeculeerd werd, waren de huwelijkse voorwaarden. Justin Bieber zou heel romantisch zonder huwelijkse voorwaarden willen trouwen, maar adviseurs lachten daarom: hij zou wel gek zijn met zijn vermogen van 250 miljoen dollar.

Teams van beide partijen zouden dan ook druk bezig zijn om wel degelijk een en ander op papier vast te leggen, zo werd er gezegd. Blijkt dat Justin lekker zijn romantische gang is gegaan: hij en Hailey zouden zonder huwelijkse voorwaarden getrouwd zijn en dat zou zo blijven. Al deze romantiek wordt nog wel bezegeld met een formele ceremonie, maar dat is slechts voor de leuk: officieel zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin nu al een maand man en vrouw.

Eerder werd er al voortdurend gespeculeerd dat de twee getrouwd waren, en ook oom Alec Baldwin beweerde dit, maar Hailey ontkende dit ten stelligste.