Nieuws/Entertainment
2627483
Entertainment

Strikt Privé

Al een maand nadat schrijfster CHRISTA KROMMENHOEK, de getalenteerde dochter van KOOS en JOKE ALBERTS, begon met haar wekelijkse column in Privé, overleed haar vader. Deze week zegt ze in haar bijdrage, die ze schreef in de uren na Koos’ dood: ‘De schouders die alles in het leven konden dragen, geven het op en zakken door.’ In haar eerste weken als onze nieuwe medewerkster heeft zij de fans voorbereid op wat onvermijdelijk leek.

We wensen de familie Krommenhoek, met moeder Joke als alom gerespecteerd voorbeeld voor alles waar het huwelijk voor staat, in goede en slechte tijden, alle sterkte met het grote verlies. En we hopen via de columns van Christa nog lang te kunnen volgen hoe het zonder Koos verder gaat met zijn gezin.

In dit nummer ook aandacht voor jong leven; EVA JINEK, die voor het eerst aan de wandel is met haar zoon en andere mooie dingen van het bestaan.

Als Koos ons iets heeft geleerd, is het dat je na de grootste tegenslag die je, op de dood na, kan treffen niet bij de pakken moet gaan neerzitten. Dat deed hijzelf ook niet, in zijn rolstoel. Koos ging door en plakte nog dertig merendeels gelukkige jaren aan zijn leven vast.

Een leven als een lied.

Ik kan daar alleen maar veel respect voor hebben.