Nieuws/Entertainment
2628960
Entertainment

Sanne Vogel verliest ongeboren dochtertje

Sanne Vogel was in verwachting van haar eerste kindje, maar na vier maanden ging het mis met de zwangerschap. Dat onthult de actrice in een openhartige blog.

„’Het leven’ is niet vlekkeloos. Verdriet hoort erbij. Melchior en ik verloren deze zomer na een zwangerschap van vier maanden ons dochtertje, de details doen er niet toe, het verdriet was groot”, schrijft Sanne. Dat de actrice in verwachting was, was nog niet bekend.

Ze heeft lang getwijfeld of ze het nieuws van het verlies wel wilde delen, maar de babyreclames op Instagram gaven de doorslag, zo vertelt Sanne. „Instagram wist namelijk al dat ik zwanger was voordat ik het mijn vrienden vertelde, lang leven ’het zoeken op Google’, maar alle zoekopdrachten over het verlies van een kindje worden genegeerd, daar is geen geld aan te verdienen, dus blijven de dikke buiken, blije moeders en alle bijbehorende diensten en producten die mijn tijdlijn vullen, best pijnlijk.”

Ook vindt ze het belangrijk dat er meer over gesproken wordt. „Op de een of andere manier is het een taboe en is verdriet een emotie waar mensen zich voor schamen. Bij deze... Het leven kan soms gemeen zijn.”

Sanne en Melchior verloofden zich een jaar geleden.