Nieuws/Entertainment
264585
Entertainment

Jennifer Lawrence onwel op Broadway

De Broadwayversie van 1984 met Olivia Wilde in de hoofdrol heeft een heftig effect op de bezoekers. Eerder schreef The Hollywood Reporter dat meerdere mensen al zijn flauwgevallen, hebben overgegeven of ruzie met elkaar hebben gemaakt bij het zien van het stuk. Maandag leek ook Jennifer Lawrence ten prooi te vallen aan de heftige bewerking van het boek van George Orwell.

Volgens omstanders rende de actrice halverwege het stuk de zaal uit omdat ze moest overgeven. Volgens New York Post haalde ze het tot de lobby en werd ze uiteindelijk door personeel opgevangen voordat ze het theater verliet. Een vriendin van Jennifer die met de krant sprak, vertelt echter dat haar toestand niets te maken had met de inhoud van het stuk. Ze zou een virus te pakken hebben gekregen nadat ze met haar neefjes was opgetrokken.

In het toneelstuk komen verschillende heftige martelingsscènes voor. Verder bestaan de special effects onder meer uit zwaailichten, drilboorgeluiden en momenten waarop het in het hele theater onverwacht donker wordt. Ook de acteurs zijn er tot nu toe niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen; Olivia twitterde vorige maand dat ze tijdens het spelen haar lip open had gespleten en haar tegenspeler Tom Sturridge een gebroken neus had bezorgd. De actrice brak tijdens de try-outs al haar stuitje.