Nieuws/Entertainment
2654620
Entertainment

Johnny de Mol zegt af voor Televizier-Ring Gala

Johnny de Mol zal donderdag niet aanwezig zijn bij het Televizier-Ring Gala. De presentator en zijn vrouw Anouk zijn nog in Portugal.

Dat heeft hij in de uitzending van Gerard Ekdom verteld. „Ik moet een bandje gaan sturen ja. Dit is onze vrije week, we moeten nog even bijkomen van alles, dus ik ga er niet bij zijn helaas.” Johnny is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator. Hij neemt het in deze categorie op tegen Beau van Erven Dorens en Humberto Tan.

Johnny heeft al twee Televizier-Sterren op de schouw staan. Voor Johnny, die met de show The Talent Project afscheid neemt van RTL4 en naar SBS6 overstapt, is het al zijn zevende nominatie. Hij nam de prijs in 2013 en 2015 mee naar huis.

Johnny en Anouk gaven elkaar afgelopen vrijdag het jawoord. De twee genieten nu nog met de kinderen van een weekje vakantie, maar een echte huwelijksreis zit er niet in. „We hebben die kleine smurf bij ons. Dus ergens volgend jaar, als die kleine een jaar is ofzo, kunnen we wat langer weg met z’n tweetjes. Hij is nu nog te klein om alleen te laten zo lang.