Nieuws/Entertainment
2655174
Entertainment

Art Rooijakkers in gesprek over vervangen Twan Huys

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers zou Twan Huys in RTL Late Night mogelijk kunnen vervangen bij ziekte of vakantie. Dat heeft de presentator, die onlangs van de NPO naar RTL overstapte, gezegd in De Coen & Sander Show op Radio 538.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers

Rooijakkers laat weten dat de zender niet alleen met hem over vervanging praat van Huys, maar met meerderen. Dat hij zelf volgens Coen Swijnenberg een logische keuze zou zijn, bevestigt hij. „Ja, dat vind ik eigenlijk ook wel. Waarom niet?”

Volgens de site mediacourant zou de omroep in de vakantie van Twan Huys mooi kunnen experimenteren met een nieuwe presentator aan tafel, nu het behoorlijk slecht gaat met de kijkcijfers van de talkshow. Maar Rooijakkers vindt dat Twan het eerst gewoon moet blijven proberen. „Hij zit er pas net.” Wel is hij beschikbaar als Twan op vakantie is: „Ze hebben mijn nummer.”

Wanneer Sander Lantinga hem nog een uitspraak over de kwaliteiten van Huys probeert te ontlokken, met de opmerking: „We moeten gewoon eerlijk zijn: hij heeft de lach niet echt aan zijn kont hangen, hè?”, antwoordt Art Rooijakkers opnieuw diplomatiek: „Nee, maar ik wel dan?”