Nieuws/Entertainment
2655621
Entertainment

Meer opvallende afzeggingen bij huwelijk prinses Eugenie

Camilla Parker Bowles

Camilla Parker Bowles

Niet alleen George en Amal Clooney zullen vrijdag opvallend afwezig zijn bij het huwelijk van prinses Eugenie, Britse media noteerden nog een paar opmerkelijke afzeggingen.

Camilla Parker Bowles

Camilla Parker Bowles

Zo zal Charles’ vrouw Camilla niet aanwezig zijn. Zij zou zich al eerder hebben vastgelegd op een afspraak in Schotland, waar ze een school zal bezoeken. Volgens een kenner van het koningshuis moeten er geen kwade bedoelingen gezocht worden achter haar keuze voor het schoolbezoek boven het huwelijk van prinses Eugenie. „Royals houden er niet van mensen teleurstellen. En omdat ze de school al toegezegd had, komt die verplichting eerst.”

Ook de hertog van Kent heeft laten weten niet bij de avondreceptie te kunnen zijn, omdat hij dan verplichtingen in Londen heeft. De hertog van Kent, prins Edward, betrokken bij meer dan 140 verschillende goede doelen, organisaties en instanties, heeft een galadiner voor het centrum voor militaire rehabilitatie, een centrum waar militairen medische zorg krijgen en dat onlangs een nieuwe locatie kreeg.

De gastenlijst met ruim achthonderd gasten blijft alsnog indrukwekkend, maar toch zal prinses Eugenie vermoedelijk niet blij zijn met de afwezigheid van deze gasten van naam en faam.