Nieuws/Entertainment
2656502
Entertainment

Laatste show Hardwell via livestreams te zien

De show van dj Hardwell en het Metropole Orkest in de Ziggo Dome in Amsterdam is uitverkocht. Het gezamenlijke concert op 18 oktober, tevens de laatste show van Hardwell, is voor thuisblijvers ook via livestreams te zien. Dit maakte de dj dinsdag bekend.

Symphony: The Global Revolution of Dance is voorlopig het laatste optreden van Hardwell, die vorige maand bekendmaakte voor onbepaalde tijd te stoppen met draaien. „Ik heb altijd met de grote druk om kunnen gaan, maar voor nu is het te veel. Het voelt als een eindeloze rit in een achtbaan”, legde hij uit.

Hardwells laatste show is onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE). De show is toegankelijk voor alle leeftijden en behandelt de geschiedenis en ontwikkeling van de dancemuziek sinds de jaren tachtig. Hits van diverse wereldsterren passeren de revue, van Donna Summer tot Tiësto, van Carl Cox tot Daft Punk.

De livestreams zijn te zien op de verschillende kanalen van de dj, waaronder Facebook en YouTube. Op live.djhardwell.com wordt een speciale versie gestreamd.