Nieuws/Entertainment

Sander de Heer aan de slag bij Qmusic

ANP Kippa

Sander de Heer keert na een halfjaar terug bij de radio. De voormalig dj van NPO Radio 2, die de laatste maanden achter de schermen werkte bij RTL, gaat nu aan de slag als eindredacteur van de ochtendshow op Qmusic. Daar moet hij vermoedelijk de show van Mattie Valk weer op de rails krijgen.

ANP Kippa

"Ik kon het niet laten....", zegt De Heer op Instagram. "Proost op mijn nieuwe job als eindredacteur/regisseur van de ochtendshow! Ik heb heel veel zin om met een groep enthousiaste jonge mensen creatieve, muzikale en spannende ideeën te bedenken!" Onderweg naar de redactie van @rtllatenight kwam ik steeds langs het pand van @QmusicNL. Ik kon het niet laten.... Proost op mijn nieuwe job als eindredacteur/regisseur van de ochtendshow! Ik heb heel veel zin om met een groep enthousiaste jonge mensen creatieve, muzikale en spannende ideeën te bedenken!

A post shared by Sander De Heer (@sanderdeh) on </div></blockquote>De Heer was in december voor het laatst te horen op Radio 2. Hij kreeg in het nieuwe jaar geen zendtijd meer.

Lees meer over

Gerelateerde artikelen