Nieuws/Entertainment
2674856
Entertainment

Doodnormale dag voor Camilla

Terwijl de hele Britse koninklijke familie vrijdag feest vierde naar aanleiding van het huwelijk van prinses Eugenie en Jack Brooksbank was het voor Camilla, de vrouw van prins Charles, een doodnormale dag. De hertogin van Cornwall moest alles missen omdat ze een afspraak die ze tijden geleden al in haar agenda had gezet en niet wilde afzeggen.

Meer dan 800 kilometer van Windsor, waar de bruid en bruidegom elkaar vrijdagochtend het jawoord gaven, bezocht Camilla onder meer een basisschool in het Schotse graafschap Aberdeenshire. Camilla, die in Schotland ook wel bekend is onder de naam hertogin van Rothesay, wilde naar verluidt de kinderen niet teleurstellen.

Volgens Daily Mail stuurde Camilla deze week een brief naar Eugenie waarin ze zich verontschuldigt voor haar afwezigheid. Toch leidde haar beslissing om weg te blijven tot speculaties over eventuele onenigheid tussen Camilla en Charles' broer prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson, de ouders van Eugenie. Daar zou echter geen sprake van zijn.

Voor zover bekend kwam het huwelijk vrijdag niet ter sprake tijdens de bezoeken die Camilla aflegde.