Nieuws/Entertainment
268357046
Entertainment

Zakenman eist 2 miljoen euro van Estelle Cruijff

Estelle Cruijf stond maandag in de zittingszaal oog in oog met haar voormalige vriend en zakenman Jacques Parson wegens een financieel conflict. Dit meldt Shownieuws. Estelle heeft een betalingsachterstand bij Parson van 160.000 euro, nadat de zakenman in 2017 een appartement voor haar met een prijskaartje van 1,2 miljoen heeft gefinancierd.

Parson eist een bedrag van 2 miljoen euro. Volgens hem zou dat bedrag bestaan uit het aankoopbedrag en de achterstallige rente. Ook claimt hij dat ze hadden afgesproken dat Estelle hem maandelijks een bedrag van 6.000 euro over zou maken. Estelle zegt dat dit nooit met haar is afgesproken. Het kwam dan ook als een verrassing dat er vorig jaar december beslag werd gelegd op haar woning door Parson.

De rechter heeft in samenspraak met beide partijen besloten dat Estelle het aankoopbedrag van 1,2 miljoen euro zal terugbetalen. Volgens Shownieuws zou ze daarom haar huis op Ibiza, dat ongeveer 700.000 euro waard zou zijn, moeten verkopen en een andere financierder zien te vinden om de overige 500.000 euro te kunnen betalen. Een andere optie die de rechter heeft geopperd is om het huidige huis in Amsterdam te verkopen. Voor half januari zullen beide partijen met de rechter een routekaart opstellen om de schulden te kunnen aflossen.