Nieuws/Entertainment
269894601
Entertainment

Bridget draagt kettinkje André

Het kan haast niemand zijn ontgaan dat André Hazes zijn hart heeft verloren aan Bridget Maasland (45). Dat de presentatrice ook helemaal weg is van de 25-jarige zanger, drukt ze niet alleen uit in woorden...

In een reeks foto’s die Bridget twee weken geleden deelde op Instagram, is te zien dat ze een kettinkje draagt met de naam André. De RTL-presentatrice was op dat moment met haar zoon Mees op vakantie in het Italiaanse Lecce.

Onder de post werd al snel door volgers aan het gouden sieraad gerefereerd, waarop Bridget antwoordde: „Is nog van het concert, afgelopen weekend in Ahoy.” VIP-gasten van de optredens van André kregen namelijk kettinkjes thuisgestuurd als uitnodiging van de concertreeks die de zanger vorige maand gaf in Rotterdam.

Bridget met het kettinkje dat de naam van haar nieuwe liefde spelt.

Bridget met het kettinkje dat de naam van haar nieuwe liefde spelt.

Saillant: ook Monique Westenberg, de ex van André die dit weekend met een appje op de hoogte werd gesteld van zijn nieuwe liefde, liet een reactie achter bij de foto’s. „Haha, goed kettinkje!”, schreef ze.

Inmiddels heeft Bridget de foto’s verwijderd en is het bovendien niet meer mogelijk om te reageren onder posts van de presentatrice.