Nieuws/Entertainment
270631
Entertainment

Tussauds past wassen beeld Beyoncé aan

Madame Tussauds heeft na hevige kritiek het wassen beeld van Beyoncé aangepast. De nieuwe replica van de zangeres, die op dit moment te zien is in de vestiging van het wassenbeeldenmuseum in New York, is aangepast op het gebied van "styling en belichting", meldt het bedrijf.

Fans reageerden geschokt toen dinsdag een foto van het beeld het internet over ging. De kleur van de wassen Beyoncé zou veel lichter zijn dan de huidskleur van de zangeres in werkelijkheid is. Tussauds reageerde woensdag in een officiële verklaring op het verwijt dat de replica expres veel lichter zou zijn gemaakt. "Ons team van professionals doet er alles aan om te zorgen dat onze beelden exact de huidskleur van hun voorbeeld evenaren. De belichting van het beeld in combinatie met flitslicht van camera's kan een negatieve invloed hebben op de weergave."

Inmiddels is het bedrijf toch gezwicht voor alle kritiek, meldt Fox News. Het museum verklaart dat de wax pop wat aanpassingen heeft ondergaan op het gebied van "styling en belichting", maar wil dat verder niet specificeren.

De zangeres zelf heeft nog niet gereageerd op alle ophef.