Nieuws/Entertainment
270754
Entertainment

Jeff Bridges staat stil bij dood John Heard

Acteur Jeff Bridges heeft geschokt gereageerd op de dood van John Heard. Bridges is een van de vele vakgenoten van de 72-jarige acteur die hem op social media gedenken. Heard, vooral bekend van Home Alone, werd levenloos in een hotel gevonden. Over de exacte doodsoorzaak is nog niets bekend.

Bridges schrijft op Twitter dat zijn gedachten bij de familie van Heard zijn. Hij speelde met hem in de film Cutter’s Way. „Ik heb toen zijn toewijding en kunstenaarstalent van dichtbij mogen ervaren.”

In Radio Flyer speelde Heard samen met Elijah Wood. Ook hij heeft fijne herinneringen aan de samenwerking met de acteur en laat hij weten bedroefd te zijn vanwege het overlijden van Heard. Jon Fletcher, Esmé Bianco en Eugene Michael Simon bevinden zich onder de acteurs die Heard op Twitter gedenken.

Marlon Wayans plaatste op Instagram een foto uit de film White Chicks, een film waarin Heard een rol had en Wayans zelf voor een van de hoofdrollen tekende. „Zo zonde dat een goed mens en een goede acteur wordt weggenomen. Heel veel dank voor al je mooie bijdragen aan de filmindustrie. Ik spreek de wens uit dat je mag voortleven in de vele mooie films die je hebt gemaakt.”