Nieuws/Entertainment
270777115
Entertainment

Britse royals zetten verpleegkundigen in het zonnetje

Op de dag dat verpleegster Florence Nightingale 200 jaar zou zijn geworden, worden verpleegkundigen wereldwijd in het zonnetje gezet en bedankt voor hun tomeloze inzet en harde werk tijdens de coronacrisis. Op Twitter heeft het Britse koningshuis daarom een filmpje gedeeld waarin diverse familieleden hun dank uitspreken richting de zorgmedewerkers.

„Op deze Internationale Dag van de Verpleegkunde willen mijn familie en ik graag meedoen aan het bedanken van verpleegkundigen in het land en over de hele wereld”, begint prins Charles zijn boodschap. „Deze uitzonderlijke tijden hebben uitzonderlijke mensen nodig. Dus vanuit de grond van mijn hart: dank jullie wel”, vult zijn vrouw Camilla aan.

In de video bedanken verder onder meer prinses Anne, prins William, zijn vrouw Catherine en Sophie, de vrouw van prins Edward verpleegkundigen wereldwijd voor hun inzet. Er wordt gebeld met landen als Australië, India, Tanzania en de Bahama’s.

De video wordt afgesloten met een laatste dankwoord van prins Charles. „Ontzettend bedankt voor de ijver en de moed die jullie getoond hebben.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo