Nieuws/Entertainment
2710897
Entertainment

Winnie Harlow en Wiz Khalifa zijn een setje

Winnie Harlow en Wiz Khalifa

Winnie Harlow en Wiz Khalifa

Na maanden speculatie hebben model Winnie Harlow en rapper Wiz Khalifa laten zien dat ze een stelletje zijn. De twee verlieten hand in hand een basketbalwedstrijd van de LA Lakers.

Winnie Harlow en Wiz Khalifa

Winnie Harlow en Wiz Khalifa

Winnie, die in 2014 doorbrak met haar deelname aan America’s Next Top Model, had eerder iets met autocoureur Lewis Hamilton. Wiz Khalifa kreeg in 2013 een zoon met Amber Rose, met wie hij datzelfde jaar trouwde. Het stel ging veertien maanden later alweer uit elkaar.

Afgelopen voorjaar drukte Amber geruchten de kop in dat zij en Wiz weer bij elkaar zouden zijn. „Mijn zoons vader en ik zijn hele goede vrienden geworden na de scheiding. We hebben geen romantische relatie, en die proberen we ook niet te hebben. We zijn blij met de manier waarop we het ouderschap delen en Sebastian het best mogelijke geven.”

De presentatrice liet vorige maand weten dat ze achter een relatie van Wiz en Winnie zou staan. „Ze is een f*cking schat”, liet ze weten over het model, dat ze een paar keer had ontmoet tijdens mode-evenementen. Ze zei daarbij dat ze niet wist of de 24-jarige haar zoon al had ontmoet. „Maar ik weet dat ze lief zou zijn voor hem, en dat is belangrijk voor mij.”