Nieuws/Entertainment
271848
Entertainment

J.Lo en Rodriguez vieren verjaardag samen

Jennifer Lopez en haar vriend, honkballer Alex 'A-Rod' Rodriguez, vierden zaterdag tot in de late uurtjes hun verjaardagen in Miami, Florida. Aanwezige bezoekers deelden foto's en video's van het feest via Instagram en Snapchat.

Lopez wordt maandag 48 jaar oud en Rodriguez is op donderdag jarig, de honkballer wordt dan 42 jaar oud. De twee gaan sinds februari met elkaar om en zijn hoteldebotel op elkaar. Op een van de video's is het stel dansend te zien waarbij J.Lo zich van haar beste kant als voormalig danseres laat zien.

In juni werden Lopez en Rodriguez gespot op vakantie aan de Franse riviera en sloten ze hun romantische vakantie in Frankrijk af in de hoofdstad Parijs. Ingewijden vertelden destijds aan E! News dat het stel zelfs al aan trouwen denkt. “J.Lo zou met A-Rod trouwen als hij haar ten huwelijk zou vragen”, aldus een bron.

Wat de twee tortelduifjes elkaar cadeau hebben gedaan is niet bekend, een verlovingsring is in ieder geval niet te zien op de foto's van het verjaardagsfeest.