Nieuws/Entertainment
2736764
Entertainment

Sterren massaal naar George Clooney’s wilde Halloween-feest

George Clooney heeft met zijn tequila-maatje Rande Gerber een groot Halloweenfeest georganiseerd, waar niet de minsten op afkwamen.

De twee waren uitgedost als piloten en kondigden het feest aan vanuit de cockpit van een vliegtuig van hun tequilamerk Casamigos. Voormalig supermodel Cindy Crawford, de vrouw van Rande Gerber, vervulde de rol van stewardess met verve en deelde de drankjes uit.

Daarna ging het feest los in Las Vegas. De ruimte van resort en casino Catch werd daar omgetoverd, voor een ’complete Casamigos-ervaring’. Zwarte bakstenen muren, zwarte glimmende vaten vol tequila en hapjes als krokante sesamgarnalen, kiptaco’s en vlees op het bot.

Gasten waren onder anderen Kendall Jenner, chefkok Wolfgang Puck, rapper Jermaine Dupri en supermodel Karolina Kurkova. Het was het tweede feestje dat Clooney gaf. Op zijn eerste feest vrijdagavond in Beverly Hills waren zo mogelijk nog meer beroemdheden, zoals Diddy, Harry Styles, Ed Norton, French Montana, Olivia Munn, Paris Hilton en Zoë Kravitz.