Nieuws/Entertainment
2749402
Entertainment

Sterren pakken uit voor Halloween

De sterren hebben weer flink werk gemaakt van hun Halloweenoutfits. Heidi Klum postte woensdag een reeks filmpjes op Instagram waarin ze langzaam veranderde in oger Fiona en haar vriend Tom Kaulit transformeerde tot Fiona's echtgenoot Shrek. Andere celebrities, waaronder John Legend en Chrissy Teigen, de Kardashians, Beyoncé en Justin Timberlake deelden ook hun transformaties.

Voor de verkleedpartij kregen Heidi en Tom verschillende protheses aangemeten en werden ze uiteraard volledig groen gekleurd en voorzien van kleine hoorntjes. Heidi's Halloweenkostuums zijn legendarisch. De Duitse geeft al bijna twintig jaar een groot feest rond de griezelfeestdag, en baarde vaak opzien met haar outfits.

Kim Kardashian ging behalve als Victoria’s Secret Angel, ook als Pamela Anderson naar een Halloweenfeest. Rita Ora liet eerder al een foto zien waarop ze als rapper Post Malone te zien was, Justin Timberlake en zijn gezin gingen voor een look als legopoppetjes en Cindy Crawford en George Clooney transformeerden tot piloot en stewardess.